KAIKKI TARVITSEMASI OMALLE PIHALLE

SORATERMINAALI.FI

Meiltä löydät suurimman osan siitä mitä tarvitset kauniin ja toimivaan puutarhaan.

Kaikki materiaalit voit noutaa halvalla ja helposti omalla peräkärryllä Soraterminaalista tai tilata kotiinkuljetuksella.

Ostoksesi voi tilata helposti verkkokaupastamme tai puhelimitse.

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja
pysy ajan tasalla viimeisimmistä uutisistamme

Nouda peräkärryllä huippuedullisesti!

 

Meidän kauttamme maa-ainesten nouto omalla peräkärryllä on todella helppoa ja edullista! Tarvitsetko multaa, kuorikatetta, soraa, kiviä, kivituhkaa tai leikkihiekkaa? Oli tarve mikä tahansa, me autamme. Kytke peräkärry kiinni ja tule ostoksille!

Ajankohtaista

  `

  Meiltä nyt myös kotiinkuljetus!

  Mikä olisikaan helpompaa kuin saada tilatut tuotteet kotiinkuljetuksella haluamaasi paikkaan? Tilaa maa-ainekset kätevästi verkkokaupastamme ja me toimitamme ne sinulle tuotapikaa. Voit valita maa-aineiden toimituksen joko suursäkkeinä tai kuorma-auton lavalla irtotavarana.

   

  Suursäkit ovat kätevä tapa tilata suuria määriä multaa, hiekkaa, soraa tai kiviä. Suursäkit ovat valmistettu kestävästä materiaalista, joten ne toimivat tyhjennettyään varsin oivallisena apuna puutarhatöissä, esimerkiksi puutarhajätteen siivouksessa ja siirrossa.  Suursäkin etu on myös siisteys; maa-aines ei sotke pihaasi ja on myös suojassa vesisateelta. 

   

  Tilaa maa-ainekset kätevästi verkossa kotipihaasi! Tutustu tuotteisiimme ja siirry tilaamaan. Jokaisen tuotteen kohdalta löydät myös maa-aineslaskurin, joten voit helposti laskea tarvittavan määrän maa-ainesta projektiisi.