Allt du behöver för din egen trädgård

GRUSTERMINALEN.FI

Från oss hittar ni det mesta som behövs för att få en vacker och fungerande trädgård.

Allt material får du hämta förmånligt och enkelt med egen släpkärra på Grusterminalen eller hemlevererat till gården.

Dina köp får du enkelt beställt via vår webshop eller per telefon.

 

Följ oss på social media så har du koll på dom senaste nyheterna

Hämta med släpvagn mycket förmånligt!

Från oss är hämtning av jordbyggnadsmaterial med egen släpvagn verkligen lätt och förmånligt. Behöver du mull, tallbark , grus, sten, stenmjöl eller sandlådesand? Vad du än behöver så hjälper vi. Koppla på din släpvagn och kom och handla!   

    `

    Nu även hemkörning från oss!

    Vad kunde vara lättare än att få de beställda produkterna transporterade hem till den plats du önskar? Beställ jordbyggnadsmaterial behändigt från vår nätbutik och vi levererar dem snabbt till dig. Du kan välja leveransen som storsäckar eller som lösvikt på lastbilsflak.  

    Storsäckarna är praktiska vid beställning av stora mängder mull, sand, grus eller sten. Storsäckarna är gjorda av slitstarkt material, och sedan de tömts är de behändiga att använda  i trädgårdsarbetet, till exempel när trädgårdsavfall skall insamlas och flyttas. En fördel med storsäckarna är även att din gård hålls ren och snygg och jordbyggnadsmaterialet är även i skydd för regn. Beställ jordbyggnadsmaterial till din gård behändigt via nätet! 

    Bekanta dig med våra produkter och beställ. Vid varje produkt hittar du även en räknare, som gör det lätt att beräkna den mängd material du behöver för ditt projekt.