Om oss

Grusterminalen som grundades 2016 ingår som en del av en affärsenhet i BBJ www.bbj.fi. De hade efter 20 år i branschen insett att det finns en stor efterfrågan på olika typer av grusprodukter. Vi säljer matjord, bark, grus och sand av bästa kvalitet till dina anläggningsarbeten.

Vi finns på två platser, i Korsholm (Djupsjö skogsväg 1) och i Vasa (Ladugårdsvägen 129) och skapar högsta tillgänglighet för våra kunder genom att arbeta tillsammans med andra lokala aktörer när vi levererar grus och andra material. Leveransen sker antingen i storsäckar eller lastbilslass. Eller så hämtar du själv med eget bilsläp, vi hjälper er med lastningen! Vi kan även ge tips och inspiration för er som ska laga gården i skick. På plats finns proffs som hjälper med allt från inköpsråd till lastning.

Hämta lätt och enkelt med egen släpvagn!

Från oss är hämtning av jordbyggnadsmaterial med egen släpvagn verkligen lätt och förmånligt. Behöver du mull, tallbark , grus, sten, stenmjöl eller sandlådesand? Vad du än behöver så hjälper vi er. Koppla på din släpvagn och kom på uppköp!   

Hemleverans mycket behändigt från oss!

Vad kunde vara lättare än att få de beställda produkterna transporterade hem till den plats du önskar? Beställ jordbyggnadsmaterial lätt och behändigt från vår nätbutik och vi levererar dem åt er på nolltid. Du kan välja leveransen som storsäckar eller som lösvikt på lastbilsflak. 

Storsäckarna är praktiska vid beställning av stora mängder mull, sand, grus eller sten. Storsäckarna är gjorda av slitstarkt material, och sedan de tömts är de behändiga att använda  i trädgårdsarbetet, till exempel när trädgårdsavfall skall insamlas och flyttas. En fördel med storsäckarna är även att din gård hålls ren och snygg och jordbyggnadsmaterialet är även i skydd för regn. Beställ jordbyggnadsmaterial till din gård behändigt via vår webshop! 

Bekanta dig med våra produkter och beställ. Vid varje produkt hittar du även en räknare, som gör det lätt att uppskatta den mängd material du behöver för ditt projekt.