Meistä

Soraterminaali perustettiin 2016 ja on osa BBJ www.bbj.fi :n liiketoiminnasta. Olemme olleet 20 vuotta maanrakennusalalla ja huomasimme kysynnän kasvavan monenlaisista kivi- ja sora-aineksista. Lisäksi kauttamme saat ruokamultaa, kuorikatetta, kiviä, soraa parhaasta laadusta sinun pihallesi.

Löydät meidät Sepänkylästä, Mustasaaresta ja luomme parhaan saatavuuden asiakkaillemme yhteistyöllämme muiden paikallisten toimittajien kanssa. Toimitus tapahtuu joko suursäkeissä tai kuorma-autolla, tai voit itse hakea omalla peräkärryllä, autamme lastauksessa! Autamme myös mielellämme hieman suunnittelussa ja inspiraatiossa.

Nouda peräkärryllä huippuedullisesti!

Meidän kauttamme maa-ainesten nouto omalla peräkärryllä on todella helppoa ja edullista! Tarvitsetko multaa, kuorikatetta, soraa, kiviä, kivituhkaa tai leikkihiekkaa? Oli tarve mikä tahansa, me autamme. Kytke peräkärry kiinni ja tule ostoksille!

Meiltä nyt myös kotiinkuljetus!

Mikä olisikaan helpompaa kuin saada tilatut tuotteet kotiinkuljetuksella haluamaasi paikkaan? Tilaa maa-ainekset kätevästi verkkokaupastamme ja me toimitamme ne sinulle tuotapikaa. Voit valita maa-aineiden toimituksen joko suursäkkeinä tai kuorma-auton lavalla irtotavarana.

 

Suursäkit ovat kätevä tapa tilata suuria määriä multaa, hiekkaa, soraa tai kiviä. Suursäkit ovat valmistettu kestävästä materiaalista, joten ne toimivat tyhjennettyään varsin oivallisena apuna puutarhatöissä, esimerkiksi puutarhajätteen siivouksessa ja siirrossa.  Suursäkin etu on myös siisteys; maa-aines ei sotke pihaasi ja on myös suojassa vesisateelta. 

 

Tilaa maa-ainekset kätevästi verkossa kotipihaasi! Tutustu tuotteisiimme ja siirry tilaamaan. Jokaisen tuotteen kohdalta löydät myös maa-aineslaskurin, joten voit helposti laskea tarvittavan määrän maa-ainesta projektiisi.