JANNEN PUUCEE 700G PULLO

25.00

TUOTEKUVAUS

PuuCee biohajottaja

Eritoten Suomen olosuhteisiin kehitetty täysin myrkytön Jannen PuuCee biohajottaja on jo nimensä mukaan käytössä ulkohuussissa, hyyskässä, pihanperällä, pikkulassa, paskahuussissa,hätämajassa ulkokäymälässä. Niin, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Perinteisesti on tähän tilaan tuotu mitä erilaisimpia vaarallisia, voimakkaasti syövyttäviä, myrkyllisiä kemikaaleja hajujen ja kärpästen torjuntaan ja maatumisen edistämiseksi. Eikä aina niin luontoon sopivia. Myrkytön Jannen PuuCee biohajottaja sisältää vain luonnon omia mikrobeja ja entsyymejä. Yhdestä Jannen PuuCee biohajottaja purkista riittää neli- henkiselle perheelle koko kesäloman ajaksi.

Sirottele ainetta runsas ruokalusikallinen jokaisen suuremman käynnin jälkeen, jolloin kompostoituminen eli maatuminen alkaa heti. Ilma tulee raikkaaksi, eivätkä kärpäset hakeudu ainakaan tämän huussin ympärille. Keväällä huomaa, että maatuminen on ollut todella nopeaa kun tyhjentää hajuttoman astian. Miksi täyttää astia sadoilla litroilla turvetta, haketta, kuoriketta ja kalkkia aivan turhaan.

Myrkytön Jannen PuuCee biohajottaja korvaa nämä kaikki ja näiden lisäksi vielä kaikki vaaralliset, voimakkaat ja syövyttävät kemikaalit. HUOM! Älä peitä biohajottajaa turpeella, kuorikkeella tai muilla aineilla, sillä ne estävät miellyttävän sitruunan tuoksun leviämisen huussiin. Jannen PuuCee biohajottaja on täysin vaaraton ihmisille, eläimille ja ympäristölle. Pakkaus on luontoystävällinen ja sen voi hävittää polttamalla energiajätteen joukossa.

Jos ainetta joutuu silmiin tai suuhun, huuhtele vedellä.

Säilytä suljettuna viileässä ja kuivassa.