Tietosuojaseloste

Laadittu 4.2.2021
Tämä on Ab Gräv BBJ Kaivu Oy:n (myöhemmin Soraterminaali) ja henkilötietolain (10 ja 24 §) EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste, jossa kerromme Soraterminaalin asiakkaiden henkilötietojen käsittelystä. Tämä tietosuojaseloste kuvaa mitä tietoja keräämme asiakkaistamme, mihin tarkoitukseen käytämme tietoja ja kuinka suojaamme kerättyjä tietoja. Huomioithan että ostotilanteessa ja/tai tilaamalla mahdollisen uutiskirjeemme annatte suostumuksen tietojen tallennukseen. Yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi Soraterminaalin verkkokaupasta. Pidätämme oikeudet tietosuojaselosteen muutoksiin ja päivittämiseen.
  1. Rekisterinpitäjä

Ab Gräv BBJ Kaivu Oy, Soraterminaali
1098940-6
Jumgsundvägen 604
65100 Vaasa
info@soraterminaali.fi

  1. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Ab Gräv BBJ Kaivu Oy, Soraterminaali
Lasse Linnanmäki
0503074932
info@soraterminaali.fi

  1. Rekisterin nimi

Soraterminaalin asiakasrekisteri

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon, tilausten käsittelyyn, laskutukseen sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseen verkkokaupassa, analytiikan tekemiseen ja väärinkäytösten estämiseen. Tietoja käytetään myös Soraterminaalin toiminnasta tiedottamiseen, mikäli asiakas on sen sallinut. Asiakkaalla on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja: asiakkaan tai yrityksen/organisaation nimi, yrityksen y-tunnus, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tiedot markkinoinnin luvista, maksu- ja laskutustiedot ja muut tilaukseen ja sen toimitukseen liittyvät tiedot. Henkilötunnus asiakkaan tunnistamiseksi tarvitaan luottosopimusta tehtäessä.

Tilatessasi uutiskirjeen tai vastatessasi asiakaskyselyihimme keräämme rekisteriin seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, kieli.