Sekretesspolicy

Utarbetad 4.2.2021
Detta är dataskyddsuttalandet från Ab Gräv BBJ Kaivu Oy (senare Soraterminalali) och personuppgiftslagen (avsnitt 10 och 24) i EU: s allmänna dataskyddsförordning (GDPR), där vi beskriver behandlingen av personuppgifter från Soraterminals kunder . Denna sekretesspolicy beskriver vilken information vi samlar in från våra kunder, vilket syfte vi använder informationen för och hur vi skyddar den information vi samlar in. Observera att i händelse av ett köp och / eller genom att prenumerera på vårt potentiella nyhetsbrev samtycker du till lagring av uppgifterna. Att tillhandahålla kontakt- och betalningsinformation är obligatoriskt när du köper Gravel Terminal från onlinebutiken. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar och uppdateringar av denna sekretesspolicy.
  1. Styrenheten

Ab Gräv BBJ Kaivu Oy, Soraterminaali
1098940-6
Jumgsundvägen 604
65100 Vaasa
info@soraterminaali.fi

  1. Kontaktperson som är ansvarig för registret

Ab Gräv BBJ Kaivu Oy, Soraterminaali
Lasse Linnanmäki
0503074932
info@soraterminaali.fi

  1. Registrets namn

Kundregister för grusterminal

  1. Syfte med behandlingen av personuppgifter

Personlig information används för att upprätthålla kundrelationen, behandla beställningar, fakturera och förbättra användarupplevelsen i onlinebutiken, utföra analyser och förhindra missbruk. Informationen används också för att informera om grusterminalens drift, om kunden har tillåtit det. Kunden har rätt att förbjuda användning av personuppgifter för direktmarknadsföring.

  1. Registrets informationsinnehåll

Registret lagrar följande information: kund- eller företags- / organisationsnamn, företags-ID, adressinformation, telefonnummer, e-postadress, information om marknadsföringstillstånd, betalnings- och faktureringsinformation och annan information relaterad till beställningen och dess leverans. Ett personligt identifieringsnummer krävs för att identifiera kunden när ett kreditavtal ingås.

När vi prenumererar på ett nyhetsbrev eller svarar på våra kundförfrågningar samlar vi in ​​följande information i registret: namn, e-postadress, språk.